Vergaderenen feesten

Een breed scala aan mogelijkheden
Bij Partycentrum The Longhorn kunt u voor allerlei doeleinden terecht. Of u nou reden heeft om te vieren, of goede zaken wilt doen, wij zijn van vele markten thuis. Deze pagina laat alvast een overzicht van onze diverse mogelijkheden zien.

Voor meer informatie verwijzen we u naar onze contactpagina.


Bruisendepartijen

Tijd voor een feestje!
Voor ieder budget hebben wij een passend arrangement. We kunnen op maat leveren en afstemmen op doelgroep en groepsgrootte. Variërend van bedrijfsfeest tot koffietafel, wij staan graag voor u klaar.

 

Romantischebruiloften

All you need is love
Om uw bruiloft een eigen identiteit te geven denken wij hier graag in mee. Niets is te gek en we hebben al vele bruidsparen mogen helpen meedenken om ze de beste dag van hun leven te geven.

Elke zaal kan afzonderlijk of gecombineerd ingericht worden naar uw wensen. Afhankelijk van de invulling zijn de mogelijkheden divers.


 

Zakelijkemeetings

Sfeervol vergaderen
Zakelijke meetings lopen uiteen van presentaties & vergaderingen tot bijeenkomsten & shows.

Afhankelijk van de groepsgrootte kunnen wij de zaal groter en kleiner maken, zodat zowel een groot als klein gezelschap in een sfeervolle ambiance ontvangen kan worden.


 

BeleefThe Longhorn!

Een overzicht van onze mogelijkheden
Zakelijk:

Meetings / Vergaderingen / Bijeenkomsten / Presentaties / Shows / Congressen / Seminars / Workshops / Bedrijfsfeesten / Jubilea / Events / Recepties

Particulier:

Bruiloften / Partijen / Jubilea / Verjaardagen / Diners / Familiedagen / Reünies / Recepties


Totgauw!