Onzezalen

Voorzaal

Authentiek, klassiek met moderne accenten
Een zaal uitermate geschikt voor kleinere gezelschappen, variërend van 20 tot 100 personen afhankelijk van het type feest. Of het nu gaat om een feest of bijeenkomst voor kleine of grote gezelschappen, vele opstellingen zijn er mogelijk.

De voorzaal heeft een interieur met bourgondische uitstraling, kenmerkende houtsnijwerken en natuurlijke kleuren. De voorzaal beschikt over grote terrasdeuren, waardoor het mogelijk is van het terras gebruik te maken.


 

Achterzaal

Tijdloos, warm en sfeervol
Een zaal uitermate geschikt voor bijna iedere bijeenkomst, feest of bruiloft. Of het nu gaat om een feest of bijeenkomst voor 50 of 250 gasten: het is allemaal mogelijk in onze achterzaal.

Ondanks het volume van deze stijl, ademt deze zaal voor iedere groepsgrootte warm en knus aan. Het interieur is een mix van industrieel en bourgondisch, wat maakt dat vele gasten een huiselijk gevoel ervaren.

Daarnaast beschikt de zaal over een groot podium. Daardoor is het uitermate geschikt voor vergaderingen, meetings of een live band.

Het aangrenzende binnenplein is eventueel als verlengstuk van de zaal te gebruiken voor rookruimte of borrelgelegenheid.


Totgauw!